Vores rejser

London

London er ikke bare en almindelig storby. Det er en metropol. Pulsen slår hurtigere, blodet dunker kraftigere, her sker bare mere.
En etnisk smeltedigel af gamle commonwelth lande og nutidens "gold diggere". Her fyrer alle de store deres musik af, her holder virkelige top-instruktører premiere og her kan du se nogle af vejviserne mod morgendagens virkelighed...

Har du aldrig været i London? Så er det bare med at komme afsted - "tuben" venter på at fragte dig fra den ene seværdighed til den anden. Byen har det hele og du kan bruge uger, måneder og år uden at være blevet færdig. Husk dog en bagatel af et veloplagt credit card - man bliver fristet... Trust me, mate!

Hvis du er interesseret i bedre kopier af billederne på siden, er du velkommen til at kontakte mig!

London Eye og County Hall


London er en by med "øje" for det nye og med respekt for det gamle...

Big Ben...


Indbegreberne af London: Big Ben, "the double decker" og telefonboksene... Big Ben er navnet på den tonstunge klokke inde i tårnet...

Tower Bridge


Tower Bridge: Flot arkitektur omkring imponerende ingeniørarbejde!
A MUST see, don't miss...

Tower of London


Her er mange en sørgmodig sjæl blevet tortureret og halshugget. De "fine" inde i selve Tower, resten måtte gå den tunge vej op mod Tower Hill, hvor den blodhungrende befolkning gjorde deres til, at turen blev så udmygende som muligt. Der på Tower Hill ville de dø "by the axe and block"...

Engelsk humor...


London har den specielle sorte engelske humor og tyske Stefan valgte at tage en lille bid med sig hjem...

Millenium Dome


Teknologisk imponerende, arkitektonisk nytænkende og hamrende dyr... The Millenium Dome er englændernes hyldest til det nye årtusinde.


Millenium showet er en imponerende forestilling, hvor man har forenet ballet og luftakrobatik til et virkningsfuldt show, der understøttes af musik, lyd og lys...

St. James Park


Dyre- og fuglelivet i St. James Park, der ligger tæt på Buckingham Palace, er overvældende. Pelikaner, svaner, gæs, ænder, egern, duger og så mange andre venter kun på at du kigger forbi.


Husk at tage lidt nødder eller brød med. Dyrene er "vilde" tamme og bl.a. egerne kan du få til at spise af hånden...

House of Parliament


Her bestemmer de så det hele. House of Lords og House of Commons ligger her i dette imponerende gotiske bygningsværk. House of Parliament er bygget sammen med Big Ben og Westminister Abbey.

Manden på gaden


London har sine sjæle, der godt kunne bruge lidt mere. Vores kunstnerven her har valgt at kridte et maleri op på fliserne. Andre sælger "The Big Issue" - bladet med fokus på de hjemløse.