Nørgaard'erne?

Joachim, Anette, Nicolai og Christian er rejseivrige mennesker, der forsøger at balancere arbejde og udlængslen. Hjemmesiden er om rejser, oplevelser, vores familie, ølbrygning og så den LASIK laserøjenoperation, Joachim fik i januar 2004.

Få mere at vide om os selv og vores lille guldklump Nicolai...

Kontakt os

Violvej 20  (street view)
8700 Horsens
Danmark

+45 2281 9222 (Anettes mobil)
+45 3144 1140 (Joachims mobil)

Du store verden

Både Anette og Joachim har rejst rundt i store dele af vores fantastiske verden og alle verdensdele inkl. Antarktis er besøgt. Vi holder af det ukendte og mødet med alle livets mange forskellige sider. Vi prioriterer at komme afsted og det kan både være nært og fjernt. Det ukendte og fantastiske kan lige så godt ligge lige rundt om hjørnet ved den nærmeste sø. En dansk ko kan være lige så fantastisk som en amerikansk bison...

Ta' med til Cuba

Musik, Cienfuegos, Cuba, 2003 Cuba er en fantastisk rejse tilbage i tiden til et land og et folk, der er varme, meget åbne og gæstfrie, men som ikke har udviklet sig så meget siden 1959. I 1959 ledte Fidel Castro den socialiste revolution, der befriede Cuba fra det imperialistiske og undertrykkende Batista-styre. Her får du et gennemført socialistisk land, der med gentagelser af kommunistiske paroler og nationale helte forsøger at fastholde sin integritet og selvstændighed. Modstanden og embarkoen fra især USA er det evige samtaleemne.

Cuba er fattigt økonomisk, men kulturelt og menneskeligt rigt. Det er næsten umuligt ikke at komme til at holde af deres traditionsrige "son"-musik, deres sukker, rom, havanesere og ja, vel også de smukke cubanitas.

Mine rejser i Cuba var i 2003 og 2007. Billeder og erfaringer kan du læse her på sitet.

Ølbrygning

Siden 2003 har vi brygget øl i bryggerklubben Sacch. Læs og bliv inspireret af vores opskrifter og samtidig få et par gode råd og tips til at komme helskindet igennem brygnings labyrint. Alle vores opskrifter er tilgængelige via hjemmesiden haandbryg.dk, der samler hundredevis af hjemmebryggere til gensidig inspiration.

Vi havde en periode med syrligt øl, men kom over det ved at følge få enkle regler omkring hygiejne og temperaturstyring.

Bliv klogere på øl og brygningen...